Kedves Látogató!
Szeretettel köszöntjük körünkben!

Tompa Lajos vagyok, tanár a mesterségem. Edit, a feleségem tanítónő. Két fiunkat, Csabát és Mátét, s több mint három évtizede sok-sok tanítványunkat is mindig az állatok szeretetére, tiszteletére tanítottuk. Ez számunkra éppoly természetes volt, mint az, hogy gyerekkorunk óta mindig állatok vettek körül bennünket.

Jelenleg is sok élőlény van környezetünkben. Díszmadarak, halak, teknősök, madárpókok, törpenyulak, különböző rágcsálók, galambok, dísztyúkok és díszfácánok. Ez a természetes közegünk.

Na és természetesen a KUTYÁK! A kutyák, akik barátaink, cimboráink, játszótársaink.

1998-ban költöztünk kertes házba. Abban az évben került hozzánk a három éves Cuki, a simaszőrű foxi, illetve Shony a kölyök berni. Juckó 2000 tavaszán született Tolnán. Őt már nagyon tudatosan választottuk. 2005 őszén érkezett Samu, a szálkás tacsi kan.

Volt idő, amikor nem csak az újonnan érkezőket, és a születő kis kölyköket köszönthettük, de régi jóbaráttól is búcsút kellett vennünk. 2006 novemberében itt hagyott bennünket Shonyka, ő a mai napig pótolhatatlan.

2008 tavaszán kaptuk Carment Papdi Norbert barátunktól - Carmen Juckó kutyánk unokája - ezzel elköteleztük magunkat a szálkások mellett végérvényesen.

2009 januárjában Cuki is itt hagyott bennünket örökre. De megérkezett Müzli, az örökmozgó parson russel terrier, hogy mindig pezsegjen az élet az udvarban.

E több mint egy évtized alatt nagyon sok örömet és élményt nyújtottak nekünk a kutyáink. Sok szép kiskutyát neveltünk fel, sok kedves kutyás barátra tettünk szert. Mindig öröm visszajelzést kapni egy nálunk született kölyökről, arról, hogy szerető család körében élnek!

Köszönjük, hogy meglátogatja oldalunkat!

 

Jó böngészést Kívánunk!
Tompa Lajos és családja